Welkom bij Muziekvereniging Ontwaakt Hattem

Muziekvereniging "Ontwaakt" is een vereniging met een aantal unieke kenmerken. Ontwaakt is allereerst een actieve en betrokken vereniging in de gemeente Hattem. De kwaliteit van de gespeelde muziek is natuurlijk belangrijk, maar ook de gezelligheid en het sociale contact vormen een belangrijk onderdeel van ons verenigingsleven. Hierdoor staat Muziekvereniging Ontwaakt middenin de Hattemse en zelfs regionale samenleving. U vindt ons dan ook op allerlei evenementen zoals de jaarlijkse Rommelmarkt, Langste Dag van Hattem, Bevrijdingsdag, Koningsdag en Avondvierdaagse.

Bij onze vereniging wordt er muziek gemaakt op ieder niveau. Zo hebben we een zeer actieve jeugdafdeling en een goede jeugdopleiding. De jeugd van Ontwaakt wordt erg betrokken bij het verenigingsleven in de vorm van concerten, festivals en speciale jeugdevenementen. Daarnaast beschikt Ontwaakt op dit moment over een A-orkest bestaande uit circa 40 spelende leden in alle leeftijdscategorieën. Dit orkest speelt op dit moment in de tweede divisie. Verder bestaat de vereniging uit een tamboergroep die zorgt voor het nodige marswerk tijdens rondgangen, evenals ritmisch werk tijdens concerten.

 

Laatste nieuws & Agenda

Bekijk alle nieuwsberichten

 

Voorjaarsrommelmarkt op 10 juni!

De rommelmarkt op zaterdag 6 mei aanstaande gaat niet door! Wel is er een nieuwe datum: op zaterdag 10 juni staan wij vanaf 09.00 uur op het terrein van basisschool het Palet.


Lees meer...

Jonas Bakker wint voorspeelavond

Jonas Bakker is de grote winnaar van de voorspeelavond, die plaatsvond op 17 maart jl. De jury van de avond, bestaande uit Gerrit-Jan Veluwenkamp, Hylke Brandsma en Jeroen van der Meer besloten unaniem dat Jonas, na een prachtig optreden op zijn sopraansaxofoon, met de wisselbeker naar huis mocht gaan. Ook...


Lees meer...

TalentKidz weer van start!

Vandaag was het dan zover voor onze nieuwe toppers: de aftrap van het tweede TalentKidz-orkest! Na een eerste succesvolle editie (index.php?option=com_content view=article id=56:talentkidz-geven-concert-bij-herberg-molecaten catid=79:nieuwberichten-publiek Itemid=591) in 2016 is het nu de beurt aan vijf nieuwe TalentKidz om in vijftien lessen kennis te gaan maken met het spelen van een instrument...


Lees meer...

Voorspeelavond 2017

Op vrijdagavond 17 maart organiseert Muziekvereniging Ontwaakt wederom haar jaarlijkse voorspeelavond. Alle leerlingen zullen ieder op hun eigen instrument laten horen wat ze op les hebben geleerd en daarnaast doen ook verschillende andere leden van Ontwaakt mee.


Lees meer...

Nieuwe leerlingsaxofoon voor Lynn van ’t Ende

Tijdens het najaarsconcert van Ontwaakt was er, naast de presentatie van de nieuwe kleding, ook nog een verrassing voor jeugdlid Lynn van ’t Ende. Lynn speelt nu enkele jaren bij Ontwaakt op altsaxofoon en haar instrument was eigenlijk wel aan vervanging toe. Mede dankzij een bijdrage van de stichting Club...


Lees meer...
01234

Shopt u wel eens online?

Sponsor ons dan nu GRATIS!

 

Bijvoorbeeld bij bol.com, booking.com, wehkamp.nl of zalando.nl? Doe dat voortaan via de SponsorKliks-banner op onze website! Het kost u niets extra's en Muziekvereniging Ontwaakt ontvangt voor elke aankoop die u via een van de webshops doet een vergoeding. Zo makkelijk is het om ons te steunen!

Dus als u volgende keer kleding wilt bestellen bij Wehkamp, een boek bij bol.com, een vakantie boekt of iets anders wilt aanschaffen: ga niet direct naar de webshop, maar klik eerst op onze SponsorKliks-banner en vervolgens op de webshop van uw keuze. Bedankt!

Nieuwsgierig geworden...?

Kom een keer kijken

of

Word lid