Tijdens de algemene ledenvergadering van afgelopen zaterdag had Muziekvereniging Ontwaakt vier jubilarissen in haar midden. Hylke Brandsma werd gehuldigd voor zijn 25-jarig lidmaatschap, Dineke Schoonhoven en Han Brem voor hun 40-jarig lidmaatschap en Gerrit-Jan Veluwenkamp voor zijn 65-jarig lidmaatschap. Uit handen van voorzitter Helma Adams kregen zij de bijbehorende versierselen en een mooie bos bloemen uitgereikt. Tevens is Arno Groeneveld gekozen als nieuwe dirigent van het a-orkest. Tijdens het voorjaarsconcert van Ontwaakt op 21 april kan ook het publiek kennismaken met Groeneveld. Daarnaast is iedereen van harte welkom op de voorspeelavond op 23 maart in de Marke.

Tijdens de laatste repetitie van 2017 heeft Muziekvereniging Ontwaakt afscheid genomen van dirigent Hans Mooren. Sinds begin 2008 was Mooren dirigent van Ontwaakt en samen met hem heeft de vereniging veel mooie momenten beleefd, waaronder de eerste prijs op het concours lichte muziek in 2013. Voorzitter Helma Adams bedankte Mooren namens de gehele vereniging voor de tien fijne muzikale jaren.

Ben jij of ken jij iemand die toe is aan een nieuwe uitdaging? Die het leuk vindt om zijn of haar enthousiasme over te brengen op onze leden, van jong tot oud? Die open staatvoor en meedenkt over nieuwe ideeën, zoals de Kerstshow op 9 december 2017? Laat het ons weten! Volg de onderstaande link voor de volledige vacature:

http://www.knmo.nl/dirigent-vacatures/muziekvereniging-ontwaakt-zoekt-dirigent-a-orkest-mv/#.WgRKXsbiY2w

 

Op zaterdag 28 oktober organiseert Muziekvereniging Ontwaakt haar jaarlijkse najaarsconcert in MFC de Marke. Dit jaar dus niet zoals gebruikelijk in het laatste weekend van november, in verband met de grote kerstshow die Ontwaakt gaat organiseren op 9 december. Het programma van het najaarsconcert blijft uiteraard hetzelfde: alle geledingen van de vereniging zullen van zich laten horen. Het studieorkest zal de avond openen. Daarna zijn de slagwerkers aan de beurt. Hun optreden zal dit jaar anders zijn dan u gewend bent. In plaats van de traditionele marsen spelen zij voor u Multi-percussie werken: werken die tegelijkertijd op verschillende slagwerkinstrumenten gespeeld zullen gaan worden. Ook het A-orkest heeft een gevarieerd programma op de lessenaar staan, met onder andere de stukken The Sky is the Limit en Lady Stewart’s Air. U bent van harte welkom op 28 oktober.

Aanvang van het concert is 20.00 uur en de toegang is gratis.

De rommelmarkt op zaterdag 6 mei aanstaande gaat niet door! Wel is er een nieuwe datum: op zaterdag 10 juni staan wij vanaf 09.00 uur op het terrein van basisschool het Palet.

Sponsoren