Ben jij of ken jij iemand die toe is aan een nieuwe uitdaging? Die het leuk vindt om zijn of haar enthousiasme over te brengen op onze leden, van jong tot oud? Die open staatvoor en meedenkt over nieuwe ideeën, zoals de Kerstshow op 9 december 2017? Laat het ons weten! Volg de onderstaande link voor de volledige vacature:

http://www.knmo.nl/dirigent-vacatures/muziekvereniging-ontwaakt-zoekt-dirigent-a-orkest-mv/#.WgRKXsbiY2w

 

Op zaterdag 28 oktober organiseert Muziekvereniging Ontwaakt haar jaarlijkse najaarsconcert in MFC de Marke. Dit jaar dus niet zoals gebruikelijk in het laatste weekend van november, in verband met de grote kerstshow die Ontwaakt gaat organiseren op 9 december. Het programma van het najaarsconcert blijft uiteraard hetzelfde: alle geledingen van de vereniging zullen van zich laten horen. Het studieorkest zal de avond openen. Daarna zijn de slagwerkers aan de beurt. Hun optreden zal dit jaar anders zijn dan u gewend bent. In plaats van de traditionele marsen spelen zij voor u Multi-percussie werken: werken die tegelijkertijd op verschillende slagwerkinstrumenten gespeeld zullen gaan worden. Ook het A-orkest heeft een gevarieerd programma op de lessenaar staan, met onder andere de stukken The Sky is the Limit en Lady Stewart’s Air. U bent van harte welkom op 28 oktober.

Aanvang van het concert is 20.00 uur en de toegang is gratis.

De rommelmarkt op zaterdag 6 mei aanstaande gaat niet door! Wel is er een nieuwe datum: op zaterdag 10 juni staan wij vanaf 09.00 uur op het terrein van basisschool het Palet.

Jonas Bakker is de grote winnaar van de voorspeelavond, die plaatsvond op 17 maart jl. De jury van de avond, bestaande uit Gerrit-Jan Veluwenkamp, Hylke Brandsma en Jeroen van der Meer besloten unaniem dat Jonas, na een prachtig optreden op zijn sopraansaxofoon, met de wisselbeker naar huis mocht gaan. Ook verdeelden zij de andere prijzen: Nivitha Velan op bugel kreeg de prijs voor aanstormend talent, de amusementsprijs was voor Jens Wijnen (trompet) en Marleen Adams (bugel), het beste ensemble bleek Jesse Wijnen (bariton) en Burg van Raalte (tenorhorn) en de veteranenprijs ging naar het optreden van ‘de bassen’. Dankzij de bijdrage van de Club van Zestig kon deze mooie avond weer georganiseerd worden.

Vandaag was het dan zover voor onze nieuwe toppers: de aftrap van het tweede TalentKidz-orkest! Na een eerste succesvolle editie in 2016 is het nu de beurt aan vijf nieuwe TalentKidz om in vijftien lessen kennis te gaan maken met het spelen van een instrument en met onze vereniging.

Sponsoren