De rommelmarkt op zaterdag 6 mei aanstaande gaat niet door! Wel is er een nieuwe datum: op zaterdag 10 juni staan wij vanaf 09.00 uur op het terrein van basisschool het Palet.

Jonas Bakker is de grote winnaar van de voorspeelavond, die plaatsvond op 17 maart jl. De jury van de avond, bestaande uit Gerrit-Jan Veluwenkamp, Hylke Brandsma en Jeroen van der Meer besloten unaniem dat Jonas, na een prachtig optreden op zijn sopraansaxofoon, met de wisselbeker naar huis mocht gaan. Ook verdeelden zij de andere prijzen: Nivitha Velan op bugel kreeg de prijs voor aanstormend talent, de amusementsprijs was voor Jens Wijnen (trompet) en Marleen Adams (bugel), het beste ensemble bleek Jesse Wijnen (bariton) en Burg van Raalte (tenorhorn) en de veteranenprijs ging naar het optreden van ‘de bassen’. Dankzij de bijdrage van de Club van Zestig kon deze mooie avond weer georganiseerd worden.

Vandaag was het dan zover voor onze nieuwe toppers: de aftrap van het tweede TalentKidz-orkest! Na een eerste succesvolle editie in 2016 is het nu de beurt aan vijf nieuwe TalentKidz om in vijftien lessen kennis te gaan maken met het spelen van een instrument en met onze vereniging.

Op vrijdagavond 17 maart organiseert Muziekvereniging Ontwaakt wederom haar jaarlijkse voorspeelavond. Alle leerlingen zullen ieder op hun eigen instrument laten horen wat ze op les hebben geleerd en daarnaast doen ook verschillende andere leden van Ontwaakt mee.

Tijdens het najaarsconcert van Ontwaakt was er, naast de presentatie van de nieuwe kleding, ook nog een verrassing voor jeugdlid Lynn van ’t Ende. Lynn speelt nu enkele jaren bij Ontwaakt op altsaxofoon en haar instrument was eigenlijk wel aan vervanging toe. Mede dankzij een bijdrage van de stichting Club van Zestig en het Prins Bernhard Cultuurfonds heeft Ontwaakt een nieuwe altsaxofoon kunnen aanschaffen en deze werd uitgereikt door Carl Borst als voorzitter van de Club van Zestig .

Sponsoren