Kaarten kopen

Kerst: Een feest vol tradities en gezelligheid!fd52d58f97f1a225cdb93820ab0da664

Kerst: Een feest vol tradities en gezelligheid. Een feest van samen zijn. De perfecte uitgangspunten voor een geweldig evenement. Zo startten wij in mei 2017 de eerste gesprekken voor de organisatie van dit kerstevenement, samen met onze hoofdsponsor Edgar Hol van Herberg Molecaten. Een initiatief wat al snel uitgroeide tot een groot, maar tevens maatschappelijk evenement, in samenwerking met Hanzeheerd.

Zaterdagavond 9 december houdt muziekvereniging Ontwaakt deze kerstshow. Maar het wordt geen kerstshow als andere kerstshows. Ontwaakt brengt namelijk een licht programma in ‘Michael Bublé’-stijl in samenwerking met kinderkoor In Between uit Emst, zanger Harrie van Grinsven en een combo.

 

Een vernieuwend programma voor iedereen!

Ontwaakt heeft een maatschappelijk doel gekoppeld aan dit evenement, ouderen in Hattem die een leuke avond uit verdienen. Het belooft een prachtig evenement te worden, waarin we de ouderen uit Hattem een mooie avond willen bezorgen. Maar natuurlijk is het niet alleen voor ouderen, want iedereen is welkom!

De hoofdsponsors van dit evenement zijn Herberg Molecaten, Gudo Oogmode, Berends & Slump, Jager-Kuiper advocaten, Noordman Vloer- en Raambekleding, Notariaat Hattem en Saturn Petcare. Tevens draagt VSB Fonds, Cultuurfonds Hattem en de gemeente zelf haar steentje bij, waar wij als vereniging heel erg blij mee zijn. Dit toont niet alleen aan dat we maatschappelijk betrokken zijn, maar ook dat we belangrijke evenementen realiseren voor de Hattemse samenleving en cultuur.

Logo Herberg Molecaten  3eea29e  berends slump logo
jagerkuiper logologo noordman  gudo  notariaathattem

 

 

Naast de hoofdsponsors wordt dit evenement mede mogelijk gemaakt door het VSB Fonds, Cultuurfonds Hattem en de gemeente zelf, waar wij als vereniging heel erg blij mee zijn. Dit toont niet alleen aan dat we maatschappelijk betrokken zijn, maar ook dat we belangrijke evenementen realiseren voor de Hattemse samenleving en cultuur. Klik op het logo om naar de website van deze fondsen te gaan en te kijken hoe u kunt bijdragen aan culturele ontwikkeling in uw regio:

cultuurfonds        VSBfonds

 

Komen kijken? Wees er snel bij, er zijn beperkt kaarten te krijgen!

Kaarten zijn verkrijgbaar bij De Dijkpoorter (2e Walsteeg 4), Het Pakhuis Woman (Kerkstraat 25), Gudo Oogmode (Kerkstraat 18) of door een mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. De toegangsprijs is, inclusief een koffiebuffet voorafgaand aan het evenement, 10 euro. Tevens maakt men via de toegangskaart kans op leuke prijzen voor de feestdagen die tijdens het evenement zullen worden verloot, waaronder kerstpakketten van de Albert Heijn, cadeaubonnen van slagerij Van Guilik en een spellenpakket van Goliath.

 

poster2.jpg

Sponsoren