Klik hier voor de deelnemers

 

Licht uit, spot aan…!podium

Het publiek en complete orkest zitten al klaar… De verwachtingen zijn hoog. Je betreedt het podium, neemt de baton (dirigeerstok) ter hand en iedereen wacht alleen nog op jouw teken…. 1..2..3……

Zes ondernemers gaan op de Maistro-avond de strijd met elkaar aan en dirigeren elk 2 stukken lichte muziek. Eén voor en één na de pauze. Ieder individuele optreden wordt beoordeeld door een driekop-pige jury op allerlei vlakken, uiteenlopend van techniek tot creativiteit. Na afloop van ieder optreden maakt de jury hun commentaar en de score bekend.

Na afloop zal het aanwezige publiek stemmen voor één van de twee potentiele Maistro’s van Hattem met de meeste punten en op die manier de winnaar van de felbegeerde Maistro van hattem wisselbeker bepalen.

 

 

Komen kijken? Wees er snel bij, er zijn beperkt kaarten te krijgen!

Mocht u enthousiast zijn geworden, kom dan kijken naar dit spektakel voor slechts vijf euro. Maar.... wees er snel bij, want we hebben slechts beperkt plekken beschikbaar! Dit evenement zal plaatsvinden op zaterdagavond 1 oktober 2016 in MFC De Marke. Kaarten zijn verkrijgbaar bij de deelnemende bedrijven: Gudo Oogmode, Het Pakhuis Women, Fietsspeciaalzaak Gaperslanden, Huiscafé Daentje, Noordman Vloer en Raambekleding en de Bowling Hattem. Tevens zijn kaarten verkrijgbaar bij de horeca in MFC De Marke op donderdagavond.