Daar zijn ze dan, de durfals van dit jaar. Onderstaande ondernemers nemen het dit jaar op tegen elkaar om de titel "Maistro van Hattem 2016":

 

Gudo2

Gudo van Hal

Gudo oogmode

Dagelijks is hij bezig om het zicht van mensen te verbeteren, maar in oktober zal hij laten zien hoe goed hij in het gehoor ligt. Al 14 jaar heeft hij een winkel in de Kerkstraat in Hattem, welke hij runt als liefhebber en zienswijze. In Gudo zijn woorden: "Geen 'brilletjes', maar monturen als toevoeging aan het gezicht, De kunst".

Gudo van Hal, eigenaar van Gudo oogmode, zal het in oktober opnemen tegen vijf andere Hattemer ondernemers in de strijd om de titel “Maistro van Hattem 2016”.

Gudo is 57 jaar en inmiddels grootvader van twee prachtige kleindochters.

Website: www.gudo.nl

 

 

Hetty2Hetty Scholtens

Het Pakhuis Woman

Dagelijks is ze bezig met het bepalen van de juiste maat, maar in oktober zal ze laten zien hoe goed ze de maat kan houden. Al 25 jaar is ze onderneemster in de Kerkstraat in Hattem. Hetty: "Belangrijk in mijn vak vind ik om mensen de mogelijkheid geven beter tot hun recht te laten komen. We proberen antwoord geven op vragen als: Wat is de eerste indruk die je achterlaat. Welke stijl past bij jou en vergroot de acceptatie zodat men jou ziet als professional. Werkt dat ook in mijn prive leven?".

Hetty is 50 jaar, getrouwd met Jan en moeder van een zoon en dochter.

Website: www.pakhuisfashion.nl

 

 

 

Roel1Roel Veltkamp

Fietsspeciaalzaak Gaperslanden

Van versnellingen weet hij alles, maar kan hij ook het tempo houden? Al 20 jaar runt hij Fietsspeciaalzaak Gaperslanden in Hattem, welke voort is gevloeid uit de winkel Veltkamp Tweewielers die zijn vader in 1953(!) begonnen is in het centrum van Hattem. Roel: "De winkel waar wij fietsplezier willen verkopen met hierbij de service van een dorpje, ondanks dat Hattem natuurlijk een prachtig stadje aan de IJssel is. Mijn vader heeft vele jaren in een orkest gespeeld echter heeft dit niet echt geholpen voor mijn muzikale vaardigheden dus wordt het des te spannender voor mij want noten lezen is er niet bij.".

Roel is 43 jaar, getrouwd en vader van twee dochters.

Website: www.gaperslanden.nl

 

 

 

daentje2Ilonka Stoppelenburg

Huiscafé Daentje

Ze heeft de messen geslepen en haar stemvork ligt alvast klaar! Ilonka Stoppelenburg is eigenaresse van Huiscafe Daentje; een nieuw klein eetcafé in Hattem. In de vorm van een café, met de uitstraling van een huiskamer en de sfeer van een dorpskroegje. Wat belangrijk is voor Daentje?

Kom maar eens proeven van meer dan veertig soorten ambachtelijk Nederlands bier, smul van ons viergangendiner, drink een goed glas wijn, praat bij met vrienden of collega’s, doe een spel, lees wat aan onze stamtafel, rust uit van een wandeling, neem een kop thee, vergeet de tijd en heb het goed. Dat is waar het over gaat bij Daentje.

Ilonka is 50 jaar, getrouwd met Dick en samen hebben zij twee zonen. Jelle van 20 en Luc van 18.

Website: http://www.huiscafedaentje.nl/

 

 

paul1Paul Noordman

Noordman Vloer- en Raambekleding

Hij is ervaren in het uitrollen van de rode loper, maar in oktober zal hij er zelf overheen lopen in de rol van dirigent. Paul Noordman, eigenaar van Noordman Vloer- en Raambekleding, gaat de strijd aan om de titel “Maistro van Hattem 2016”.

Voor uw raam- en vloerbekleding gaat u naar Noordman. Wij helpen u om het juiste product uit te zoeken voor uw interieur. En verzorgen de gehele afwerking: wat begint met een advies eindigt voor ons in montage of leggen. We verkopen u niet zomaar een product, maar een product dat past bij uw interieur en de ruimte waarin het komt te hangen of liggen.

Paul is 60 jaar.

Website: http://www.noordmantapijt.nl/

 

 

ferry1 1Ferry Berends

Bowling Hattem

Hij heeft nu nog de ballen verstand van dirigeren, maar zal hij in oktober zijn tegenstanders omkegelen? Ferry Berends, eigenaar van Bowling Hattem, gaat de strijd met vijf andere ondernemers aan om ons orkest in goede "banen" te leiden.

Sinds december 2010 is Ferry samen met zijn partner eigenaar van Bowling Hattem, een bedrijf waar zij jong en oud de gelegenheid bieden om recreatief of in competitieverband een balletje te gooien onder het genot van een hapje en een drankje.

Ferry is 44 jaar, samenwonend en heeft een dochter van 7 jaar.

Website: http://www.bowlinghattem.nl