Klik hier voor de deelnemers

 

Licht uit, spot aan…!podium

Het publiek en complete orkest zitten al klaar… De verwachtingen zijn hoog. Je betreedt het podium, neemt de baton (dirigeerstok) ter hand en iedereen wacht alleen nog op jouw teken…. 1..2..3……

Zes ondernemers gaan op de Maistro-avond de strijd met elkaar aan en dirigeren elk 2 stukken lichte muziek. Eén voor en één na de pauze. Ieder individuele optreden wordt beoordeeld door een driekop-pige jury op allerlei vlakken, uiteenlopend van techniek tot creativiteit. Na afloop van ieder optreden maakt de jury hun commentaar en de score bekend.

Na afloop zal het aanwezige publiek stemmen voor één van de twee potentiele Maistro’s van Hattem met de meeste punten en op die manier de winnaar van de felbegeerde Maistro van hattem wisselbeker bepalen.

 

 

Komen kijken? Binnenkort start de kaartverkoop! Maar...... Wees er snel bij, er zijn beperkt kaarten te krijgen!

Mocht u enthousiast zijn geworden, kom dan kijken naar dit spektakel voor slechts tien euro. Voor deze tien euro maakt u tevens kans op één van de leuke prijzen die onze hoofdsponsor, Herberg Molecaten, beschikbaar heeft gesteld. Maar.... wees er snel bij, want we hebben slechts beperkt plekken beschikbaar! Dit evenement zal plaatsvinden op zaterdagavond 6 oktober 2016 in MFC De Marke. Houdt onze facebookpagina goed in de gaten om te weten wanneer de verkoop gestart is.

Sponsoren