Daar zijn ze dan, de durfals van dit jaar. Onderstaande ondernemers nemen het dit jaar op tegen elkaar om de titel "Maistro van Hattem 2018":

 

Els

Els Verweij

Pierre Eyecare

Els zal namens Pierre Eyecare plaatsnemen voor ons orkest gaan staan! Zal zij hoge ogen gaan gooien in de strijd om de titel? Volgens Els zelf is het “de ultieme uitdaging om eens door de ogen van een dirigent te kijken”!

Noteer dus alvast 6 oktober in de agenda om Els te zien in deze editie van Maistro van Hattem!

Website: https://pierre-eyecare.nl/

 

 

Ellen

Ellen van der Veer

Young Style Kappers

Ellen van der Veer zal namens Young Style Kappers gaan strijden om de titel. Is zij de geknipte persoon voor de titel en gaat ze permanent de boeken in als winnaar? Volgens Ellen zelf kan ze “nog wel eens onverwachts uit de hoek gaan komen als ze in de ‘high lights’ staat”!

Noteer dus alvast 6 oktober in de agenda om Ellen te zien in deze editie van Maistro van Hattem!

Website: http://www.youngstyle-hattem.nl

 

 

 

Gerard

Gerard Blok

Berends&Slump Hattem

Gerard Blok zal namens Berends & Slump Hattem gaan strijden om de titel. In zijn werk dagelijks bezig met hypotheken, maar zal zijn optreden ook staan als een huis? Volgens Gerard zelf zal het wel loslopen, want “ik heb het nog nooit gedaan dus ik denk dat ik het wel kan!”.

Noteer dus alvast 6 oktober in de agenda om Gerard te zien in deze editie van Maistro van Hattem!

Website: https://www.berends-slump.nl/

 

 

 

Wim

Wim van der Ven

Notariaat Hattem

Wim van der Ven zal namens Notariaat Hattem proberen de titel te grijpen dit jaar. In zijn werk niet vies van een beetje papierwerk, maar kan hij onze partituren ook aan? Wim zelf "hoopt dat hij ervoor kan zorgen dat het orkest de gevoelige snaar bij het publiek weet te raken".

Noteer dus alvast 6 oktober in de agenda om Wim te zien in deze editie van Maistro van Hattem!

Website: http://www.notariaathattem.nl/

 

 

Jan

Jan Wijnen

Timmerbedrijf Wijnen

Jan Wijnen zal namens Timmerbedrijf Wijnen gaan strijden om de titel. Dagelijks bezig met maatwerk, maar zal dit hem ook gaan helpen in deze uitdaging? Volgens Jan zelf "kan het verschil tussen de duimstok en de dirigeerstok niet heel groot zijn".

Noteer 6 oktober alvast in uw agenda om dit spektakel niet te missen.

 

 

Robert

Robert Bosch

Diesignloods Hattem

Robert Bosch zal namens Diesignloods Hattem plaatsnemen voor ons orkest. Zij doen hun projecten onder het motto "je hebt maar één kans een eerste indruk te maken", wij zijn erg benieuwd! Volgens Robert zelf is het "een geweldige uitdaging om met 2 jaar blokfluitervaring (op de basisschool) een heel orkest te mogen leiden!".

Noteer 6 oktober dus alvast in de agenda om erbij te zijn!

Website: http://www.diesignloods.nl

 

Sponsoren