Zit jij in groep vier, vijf, zes of zeven en heb je altijd al graag muziek willen leren spelen? Dan is het TalentKidz-orkest echt iets voor jou!

Je krijgt een instrument mee naar huis waar je gedurende het hele project op mag spelen en iedere week oefen je met alle andere leerlingen die aan het project meedoen. Daarnaast maak je kennis met allerlei instrumenten die er binnen een muziekverenging te bespelen zijn en mag je die zelfs even uitproberen! Samen werken jullie met het hele TalentKidz-orkest naar een concert om aan iedereen te laten horen wat jullie in de lessen allemaal hebben geleerd!

tromba

Het TalentKidz-orkest is een initiatief van Muziekvereniging Ontwaakt uit Hattem en betreft een tijdelijk project om kinderen spelenderwijs kennis te laten maken met muziek en het spelen in een orkest. In 8 lessen van een 45 minuten per week (disdag na schooltijd van 15.00 tot 15.45) worden de kinderen begeleid door een bevoegd docent en leren ze de basisbeginselen van het maken van muziek en werken ze toe naar een concertje, samen met ons studieorkest. Zo leren ze uiteraard op een instrument te spelen, met verschillende ritmes om te gaan en wordt er natuurlijk ook aandacht besteed aan het lezen van noten. Het leren van ritmes zal voornamelijk worden gedaan door te werken met slagwerkinstrumenten.

Kosten? Slechts 45 euro voor het gehele project!!

Zie jij het wel zitten om samen met je vriendjes en vriendinnetjes gezellig muziek te maken? Vraag dan snel aan je ouders of ze je op willen geven! Maar wees er snel bij, want we starten al op 6 november 2018!

 

AANMELDEN? KLIK HIER!

Sponsoren