Sandra Mulder

foto sandraSandra Mulder is in 1988 geboren in Zwolle. Op 7-jarige leeftijd begon zij met het bespelen van de bugel bij Fanfarekorps Ons Genoegen Hattem. Nadat zij haar A-diploma behaald had, stapte Sandra over op trompet. Na het afronden van haar middelbare school ging Sandra naar het ArtEZ conservatorium waar ze na een jaar vooropleiding haar hoofdvakstudie trompet begon bij Jos Verspagen. Deze studie heeft zij in 2011 succesvol afgerond. Sandra studeert momenteel HaFaBra-directie bij Alex Schillings, eveneens aan het ArtEZ conservatorium in Zwolle.

Sandra is sinds 2011 dirigent van het jeugdorkest van Ontwaakt. Tevens verzorgt zij de muzieklessen voor klein koper leerlingen. Naast dirigeren en lesgeven is Sandra zelf ook actief als muzikant. Zij speelt o.a. bugel bij Fanfarekorps Ons Genoegen en trompet bij het Gelders Fanfare Orkest.

Sandra heeft ook een eigen site: www.sandramulder.nl

Hans Mooren

foto hansDe van oorsprong uit Limburg afkomstige Hans Mooren is sinds januari 2000 dirigent bij Irene Ederveen. Vanaf 1980 woont hij met zijn gezin in Ede waar hij jarenlang lid is geweest van De Harmonie. In die periode is hij een aantal jaren dirigent geweest bij de showband ViJos in Bussum. Beroepsmatig is hij als trompettist werkzaam geweest bij Het Trompetter Korps Bereden Wapens te Amersfoort en sinds de reorganisatie van de militaire muziek in 2005 als bugellist bij het Fanfare Korps Koninklijke Landmacht Bereden Wapens.

Directie studeerde hij bij Piebe Bakker, Tijmen Botma en Henk van Loo sr. In 2004 heeft hij zijn studie trompet afgerond op het conservatorium te Utrecht, waar hij studeerde bij Willem van der Vliet.

Sinds begin 2008 is Hans dirigent bij Ontwaakt.

Mike de Geest

foto mikeDe leiding bij de tamboergroep is in handen van Mike de Geest uit Deventer.

In oktober 1974 werd Mike lid van de fanfare St. Remigius, later Liemers Harmonie Duiven. Daar heeft hij de eerste ritmische beginselen geleerd van Jan Gerritsen. Na een aantal jaar ging Mike naar de muziekschool en kreeg daar les van Tom Beekman, Albert Straten en Peter Wolterinck. Mede door Tom kreeg Mike de smaak van het lesgeven te pakken en na een aantal jaren de leerlingen binnen de eigen vereniging te hebben opgeleid, kreeg hij ook de vraag dit te gaan doen bij andere slagwerkgroepen.

In 2002 is hij als vaste slagwerker/drummer bij Accordeonvereniging Aeolus uit Dieren begonnen en als muzikaal leider van de slagwerkers van Muziekvereniging Concordia. In 2007 kwamen daar de tamboers van Muziekvereniging Ontwaakt uit Hattem en de melodische slagwerkgroep van de Eendracht uit Hummelo bij.

Buiten de Liemers Harmonie om was Mike ook een tiental jaren actief als percussionist binnen de Big Band van de politie Gelderland-Midden. Tegenwoordig is hij muzikaal leider van het tamboer/lyra korps van de politie Gelderland-Zuid.